marți, 30 aprilie 2013

Favoritele lunii aprilie

Bună! :*

Astăzi am umblat pe multe bloguri și am văzut ca multe fete postează  " Favoritele lunii ... ", m-am gândit că ar fi interesant să încep și eu cu postări de acest gen.
Și să începem....
În primul rând, Comme une Evidence de la Yves Rocher este parfumul pe care îl iubesc.(pe lângă Grace de la Oriflame, dar asta într-o altă postare) Are un miros plăcut, cu care m-a impresionat de la prima mireasmă. Momentan sunt la al doilea. Dar cu siguranță o să îl mai cumpăr.
Cred că luna trecută am cumpărat revista Marie Claire care îmi oferea un lapte demachiant de la Ivatherm. Este foarte cremos, și pe lângă faptul că curăță bine fața o și hrănește.

Săptămânile trecute( nu mai știu exact când ) am aflat de la o prietenă că în DM este la ofertă un unt de corp, la 5 lei. Acest preț m-a atras și nu îmi pare deloc rău că l-am cumpărat, pentru că este foarte hrănitor și pielea mea chiar are nevoie de hrănire. În schimb nu are un miros plăcut, dar sunt de părere că ceea ce miroase super bine nu hrănește bine.
Luna aceasta am primit o pudra compactă de la Essence. A fost pentru prima dată când am folosit pudră de la această firmă. Pe tenul meu această pudră s-a comportat foarte frumos și chiar a rezistat destul de mult. Eu o recomand cu mare drag!
La începutul lunii aprilie am început să folosesc un nou șampon de la Yves Rocher  ( ador produsele de la ei ), pentru că părului meu nu îi mai convenea nimic și nu vroia de nici o culoare să crească, dar datorită acestui șampon, pe care l-am luat împreună cu balsam, părul meu a revenit la viață și spre mirarea mea a început să crească.( părul meu a fost la aceeași dimensiune timp de vreo 4 ani ) Pot spune că în top este acest șampon.
Și pe final vă las cu o poză cu aceste produse.
Ați folosit aceste produse? Ce părere aveți despre ele?




Un comentariu:

  1. Evidence e si printre favoritele mele, dar nu de luna aceasta, ci dintotdeauna!

    Si Yves Rocher au şampoane faine!
    Pup :*

    RăspundețiȘtergere