joi, 2 mai 2013

Produse Oriflame

Bună dragelor! Să aveți un mai cât mai plăcut!

În postarea de azi vreau să vă prezint produsele de la Oriflame pe care le folosesc.
Apa de parfum Grace este parfumul meu favorit. Mi-am dorit foarte mult un parfum cu pompiță, să fiu și eu o mică prințesă. De vreun an și ceva îl folosesc.
La acest ruj nuanța nu se vede bine în poză, dar este Soft Coral, și a fost primul ruj folosit de mine, a cărui nuanță este de roz.
 Crema aceasta de corp mi-am luat-o din necesitate, aveam nevoie de o cremă hidratantă și să știți că și-a făcut toată treaba, pielea mea a fost mult mai catifelată după aplicarea acestei creme.
 Crema anticelulitică de la Swedish Spa am comandat-o tot din necesitate, am puțină celulită vizibilă și trebuie să scap de ea. Loțiunea aceasta mi-a făcut pielea mai catifelată, dar eu tot aștept acea crema miraculoasă care să mă scape de celulită.
Gelul exfoliant de la Nature Secrets este cel mai bun gel, ever. Particulele abrazive sunt nemaipomenite. Îmi place la nebunie gelul acesta de duș.
Și nu în ultimul rând, astăzi am primit un gel pentru protecție. Pe el scrie că îmi protejează părul de acțiunea termică. O să vă spun mai multe după ce o să îl folosesc.
Voi ce produse folosiți?

2 comentarii: